Red het Bos in de zomerloosstraat

 

Groen Gistel gaat voor de groene long in Gistel. De weinige plaatsen die er zijn moeten behouden blijven. Helaas kregen we net het nieuws binnen dat er een aanvraag werd ingedien om maar liefst 21 appartementen te bouwen op een oppervlakte van maar liefst 1000m2 en op een plaats waar nu één van de enige nog resterende stukken groen in centrum Gistel ligt.

Het stuk grond bevindt zich in de Zomerloosstraat. Deze mooie locatie heeft veel potentieel om een mooi stuk groen te blijven. Wanneer we de omgeving en centrum Gistel bekijken is dit nog één van de enige stukken resterend groen. Groen zet zijn schouders hieronder.

Wil jij ook dat het bos niet verdwijnt? Teken dan hier rechts onze petitie. We hebben 240 handtekeningen nodig van Gistelnaren boven de 16 jaar, om een stem te krijgen in de volgende gemeenteraad. Mensen buiten Gistel mogen deze petitie zeker ook ondertekenen. (Rechtsboven kun je zien hoe ver we van ons doel zitten)

 

 

 

Al 484 ondertekenaars! Op naar 1.000
48%

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.